UCN Perspektiv

Velkommen til UCN Perspektiv. Et online tidsskrift udgivet af University College Nordjylland (UCN). Her vil vi formidle centrale resultater af vores forskning og udvikling, til de professioner og erhverv vi uddanner til, samt til studerende og undervisere på professionshøjskoler og erhvervsakademier. 

Hvert nummer af tidsskiftet har et fokus, der retter sig mod en målgruppe indenfor UCNs forskellige uddannelsesområder. Det betyder også, at de enkelte numre af UCN Perspektiv vil havde en unik målgruppe og vil blive markedsført forskelligt.

Alle artikler bliver kvalitetssikret af den faste redaktion og en fagkyndig gæsteredaktør. UCN Perspektiv er hele tiden under udvikling og vil forsøge at eksperimentere med formidlingsformerne i den digitale verden uden at gå på kompromis med kvaliteten. UCN Perspektiv er open access (gratis for alle), og udkommer 2-3 gange om året. Kontakt venligst redaktionen, hvis du har ideer til indhold og form for kommende numre af UCN Perspektiv. Vi er altid åbne for sprælske ideer.

Meddelelser

 

UCN Perspektiv #3 Udeskole

 

I tredje nummer af UCN Perspektiv formidler lærer- og pædagoguddannelsen resultater og erfaringer fra forskningsprojektet Udeskole. Projekt Udeskole

 
Sendt: 2017-05-23
 

UCN Perspektiv #2 Finans

 

I næste nummer af UCN Perspektiv giver finansuddannelsen et indblik i den forskning og de udviklingsprojekter de arbejder med.

 
Sendt: 2017-05-23
 
Flere meddelelser...

Nr. 1 (2017): Pædagogoik og æstetik


Pædagogik og æstetik