Hvad er ORCID?

ORCID er en uafhængig nonprofit organisation, der leverer en persistent identifikator - et ORCID iD - der kan skelne dig fra andre forskere og en teknik til at knytte dine forskningsresultater og aktiviteter til din iD. ORCID er integreret i mange systemer, der bruges af udgivere, sponsorer, institutioner og andre forskningsrelaterede tjenester. Lær mere på orcid.org .

Hvordan og hvorfor vi indsamler ORCID iD'er?

Dette tidsskrift indhenter dit ORCID iD, så vi kan være sikre på, at du er korrekt identificeret og forbundet med din(e) publikation(er). Dette vil sikre, at du tilknyttes din samlede værkproduktion gennem hele din karriere.
Når du klikker på knappen "Godkend" i ORCID-pop op-vinduet, vil vi bede dig om at dele dit iD via en en godkendt proces - enten ved tilmelding til et ORCID iD eller, hvis du allerede har en, ved at logge ind på din ORCID-konto og give os tilladelse til at få din ORCID iD. Vi gør dette for at sikre, at du er korrekt identificeret og sikkert knyttet til din ORCID iD.
Lær mere i Hvad er så specielt ved at logge ind.
Dette tidsskrift samler og viser godkendte forfattere og medforfatteres iD'er på OJS-profilen og artikelsiden.

Hvor vises ORCID iD'er?

For at anerkende, at du har brugt dit iD, og at det er godkendt, viser vi ORCID iD-ikonet iD icon ved siden af dit navn på din indsendelses artikelside og på din offentlige brugerprofil.
Lær mere i How should an ORCID iD be displayed?