Mental sundhed og studiestart - Leth, Jeanette Schade; Mønsted, Bolette Rye (UCN Perspektiv, 2025)
En kvalitativ undersøgelse af studerendes oplevelser og udfordringer i skabelsen af et støttende og inkluderende fællesskab under studiestart med vægt på mental sundhed Temaet for dette nummer er in- og eksklusion i pædagogisk praksis, hvorfor vi i denne artikel tager afsæt i forskningsprojektet Mental sundhed og studiestart, hvor vi vil rette blikket mod inkluderende fællesskaber på grunduddannelser ved professionshøjskolen UCN.