Afsluttende refleksioner på internationalt forsknings- og udviklingsarbejde - Bangshaab, Jette; Debess, Jeanne (UCN Perspektiv, 2022)
Vi har i denne udgivelse af UCN Perspektiv sat fokus på forsknings- og udviklingsarbejde i internationale relationer og sammenhænge. Det afdækker både de potentialer og udfordringer, som forsknings- og udviklingsarbejde på tværs af lande, kulturer, faglige ståsteder, normer og traditioner kan skabe. Men det er kun bidragende til både institutionens og medarbejdernes fortsatte udvikling og værdiskabelse.