Det nordjyske boligmarked - en analyse af prisudviklingen på det nordjyske boligmarked - Jensen, Anders Bønnelykke; Lauridsen, Henrik (UCN Perspektiv, 2017)
Artiklen undersøger prisudviklingen på det nordjyske boligmarked fra 1992 og frem til 3. kvartal 2016 med det formål dels at kortlægge den generelle prisudvikling samt vurdere, hvorvidt der findes "en hovedbyeffekt" i de nordjyske kommuner. Generelt kan det konstateres, at boligpriserne er steget i de nordjyske kommuner, men der er relativ stor variation i prisudviklngen. Desuden eksisterer "hovedbyeffekten" ikke i alle de nordjyske kommuner i den undersøgte periode.