Adfærd, unge og den finansielle sektor: human behavior is so interesting - Larsen, Jill Bach; Munch, Jannie; Vollstedt, Peter (UCN Perspektiv, 2017)
En undersøgelse blandt unge mellem 15 og 30 år lavet af forskere på UCN viser, at det ikke er mangel på privatøkonomisk viden, som afgør deres adfærd inden for privatøkonomiske beslutninger.