Forord - Miller, Tanja (CEPRA-striben, 2009)
Dette temanummer hedder ” Specialundervisning og socialpædagogik ” og indeholder en samling artikler der med forskellige vinklinger fortæller om, hvordan evaluering anvendes i det pædagogiske arbejde i specialpædagogikken. Ligeledes er det sat fokus på hvordan evalueringsviden om bestemte metoder eller tænkninger i mødet med barnet kan sætte gang i udvikling og innovation.