Løbende evaluering - Christensen, Bodil (CEPRA-striben, 2008)
Masser af områder i dagligdagen bliver udsat for en løbende evaluering, men det er meget få områder, hvor det evalueringen er så kompleks og objektiv som i et maratonløb. Her er der ikke plads og rum til subjektive overvejelser over den gode vilje eller den bedste hensigt hos deltagerne. Her er der klar afregning ved føddernes møde med asfalten.