Evaluering mellem forskning, profession og praksis - Miller, Tanja; Appel Nissen, Maria; Rasmussen, Palle; Schjoldager, Helle (CEPRA-striben, 2008)
Når man giver et videncenter titlen „Evaluering i praksis” må det udløse nogle spørgsmål. Hvilken viden tænkes et sådant center at beskæftige sig med? Der er mange forståelser af evaluering – hvad betyder det i denne sammenhæng? Hvad menes der med praksis? Den viden om evaluering, som centeret skal arbejde med, hvordan skal den være forbundet med praksis, og hvad skal den ellers være forbundet med? Sådanne spørgsmål vil vi prøve at forholde os til i denne lille artikel. Artiklen tjener desuden det formål at placere tidsskriftet i en evalueringsteoretisk position.