Forord - Miller, Tanja (CEPRA-striben, 2016)
Tidsskriftet udgives af Videncenter for Evaluering i Praksis, CEPRA, Professionshøjskole University College Nordjylland i et samarbejde med Dafolo. Dafolo fusionerede med Kroghs Forlag i januar 2008 og fortsætter det gode samarbejde med UCN. Tidsskriftet udkommer med fi re numre om året.