nKNOWation: et sundhedsteknologisk innovationssamarbejde mellem to nordjyske erhvervsskoler - Haslam, Christian Ravn; Thomsen, Thomas Vrangbæk; Bach, Lona (CEPRA-striben, 2016)
Denne artikel formidler og reflekterer over resultaterne fra den seneste evaluering af nKNOWation; et tværinstitutionelt undervisningsforløb hvis formål er at fremme sundhedsteknologisk innovationstænkning hos erhvervsskoleelever. Artiklen fremhæver og diskuterer det styregruppen anser som de væsentligste erfaringer fra evalueringen samt resultater, der kunne være interessante at undersøge nærmere fremadrettet. Hensigten er at biddrage til den fundamentale diskurs omkring innovationsundervisning gennem formidling af resultater fra, og med særlig fokus på, erhvervsuddannelser. Ligeledes, at belyse værdien af tværfaglige undervisningsforløb til udvikling af innovationsfag.