Gummi-Tarzan i 3. klasse – et differentieret undervisningsforløb med inddragelse af Cooperative Learning - Frederiksen, Louise; Nielsen, Karen Margrethe; Chrsitensen, Vibeke (CEPRA-striben, 2010)
Hvordan differentierer man den undervisning, der typisk har mundtlig form, fx litteraturundervisningen? Hvordan får vi flere elever til at deltage i samtaler om litteratur? Hvordan hjælper vi eleverne til at se, at de lærer noget? Hvad kendetegner overhovedet den gode undervisning? Det var nogle af de spørgsmål, som blev rejst på et kursus om evaluering og differentiering på Vestbjerg Skole. I denne artikel indleder og afrunder kursusholder Vibeke Christensen med teoretiske overvejelser om den gode undervisning og differentiering. Lærerne Karen Margrethe Nielsen og Louise Frederiksen beskriver et undervisningsforløb planlagt og gennemført i relation til kurset.