Sproget om danskhed – et udviklingsarbejde i 7. klasse om essayskrivning - Beermann, Hanne (CEPRA-striben, 2010)
Denne artikel beskriver et samarbejde mellem læreruddannelseslærer i dansk Hanne Beermann (skribent) og folkeskolelærer Pernille Christensen samt 7. klasse på Bagterpskolen i Hjørring. Undervisningsforløbet er gennemført i skoleåret 2008-09. Artiklen munder ud i en række didaktiske spørgsmål, som lærere på skolens ældste trin kan bruge i bestræbelsen på at udvikle elevernes metasprog og fagsprog.