Forord - Miller, Tanja (CEPRA-striben, 2015)
Dette temanummer sætter fokus på de nationale test i folkeskolen. Artiklerne undersøger fra forskellige vinkler hvad nationale test betyder for didaktik og dannelse. De nationale test er nu blevet en del af at holde skole i Danmark og temanummeret her sætter lys på hvorfor og med hvilke formål testene blev indført og om de nationale test lever op til forventningerne.