Forord - Miller, Tanja (CEPRA-striben, 2015)
Dette temanummer bringer artikler med fokus på velfærdsinstitutioner der på forskellige måder anvender evidensbaseret viden og følger evidensbølgen i de sociale-, pædagogiskeog sundhedsfaglige områder. Desuden er det tanken, at temanummeret vil give et billede af forskelle på evidensbaseret, vidensbaseret og forskningsbaseret viden og undersøger sektorernes foretrukne brug af terminologi.