Om minimale og kontekstuelle definitioner af evaluering - Vedung, Evert (CEPRA-striben, 2009)
I denne artikel fortsætter Evert Vedung sin diskussion af definitioner af evaluering ved at sætte Charlotte Jensens søgen efter en kontekstuel definition af evaluering op mod sin egen minimale definition.