Når der skal sættes ord på praksis i specialundervisningen - Husted, Britta; Bertelsen, Sinne Møller (CEPRA-striben, 2009)
Gennem længere tid har vi i gruppe A på Voksenskolen for Undervisning og Kommunikation i Aalborg arbejdet med digitale bøger til vores elevgruppe. Vores drøm har længe været at udvikle en ”IT-rygsæk”, således vores elever trods svære fysiske og kognitive problematikker kunne få muligheden for selvstændigt at betjene en pc og gennem digitale bøger have adgang til undervisningsmaterialer inden for humanistiske, naturfaglige og praktiske/musiske fag.