Evalueringsværktøjet De nationale test - Würtz, Marianne (CEPRA-striben, 2008)
De nationale test blev 2007 indført som obligatoriske test i folkeskolen. På http://www.evaluering.uvm.dk/ præsenteres såvel test som vejledninger til, hvordan læreren kan følge op på testresultaterne. Artiklen behandler De nationale test med fokus på sammenhængen mellem test og undervisning. Hvad er formålet med De nationale test? Hvad testes der i? Hvordan kommer læreren fra test til undervisning? Artiklen beskriver og diskuterer netstedets svar på disse spørgsmål.