Forord - Miller, Tanja (CEPRA-striben, 2009)
Dette temanummer hedder ”Evaluering som udvikling” og indeholder en samling meget forskellige artikler der har det ene tilfælles, at de anskuer evalueringer som redskaber eller mentale tankekort i en udviklingsproces. Man kunne spørge om evaluering da kan anvendes til andet? Her er svaret at mange evalueringsredskaber tager sigte på at få styr på fortiden fx som kontrol, monitorering, styring, planlægning eller med mere symbolske mål.