Evaluering af erhvervsskoleelevers attituder - Hvitved, Louise Veje (CEPRA-striben, 2016)
Artiklen omhandler hvordan elevers attituder bliver evalueret i erhvervsuddannelserne. Dette eksemplificeres med en analyse af en undervisningsseance baseret på rollespil på en frisørskole. Desuden redegøres der for, hvordan attitude defineres og hvorfor, at det er relevant at beskæftige sig med attituder. Herudover bliver det udfoldet, hvad der kan karakterisere attituder på henholdsvis en frisøruddannelse, bygningsmaleruddannelse og mekanikeruddannelse.