Dialogiske evalueringsformer i et skriveforløb i 9. klasse - Hansen, Helle Mejlhede (CEPRA-striben, 2008)
SKRIV GODT! er et undervisningsforløb i skriftlig fremstilling, der er designet til og udført i en 9. klasse på en skole i Nordjylland af undertegnede i samarbejde med klassens dansklærer. Hensigten med forløbet har været at afprøve dialogiske evalueringsformer som dannelsespotentiale ud fra den antagelse, at dialogisk evaluering betyder, at meninger kan brydes og få refleksion og forandring til at ske.